Kleine beurt bij Vakgarage 't Centrum in Moordrecht

Bij Vakgarage 't Centrum wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage 't Centrum niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage 't Centrum voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Moordrecht altijd langs Vakgarage 't Centrum om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Moordrecht? Kom dan langs West Ringdijk 7 in Moordrecht (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragecentrum.nl of bel naar 0182-372499.

Contactgegevens

Vakgarage 't Centrum
West Ringdijk 7
2841 LV Moordrecht

tel.: 0182-372499
mail: info@vakgaragecentrum.nl